top of page

Over Yogastudio Zendee

Mijn naam is Wendy Pulverer, geboren in 1966 en ik woon In Hendrik Ido Ambacht. Ik doe al ruim 10 jaar aan yoga en dit is echt een way of life voor mij geworden. Het brengt rust in mijn hoofd en ik word er soepeler en energieker van! Naast yogalerares ben ik medisch pedicure. Dit is een zittend beroep en daarom is bewegen belangrijk voor mij.In de zomervakantie van 2015 ben ik Anand Nigam Overington van Stillnessinyoga tegen gekomen op het strand. Hij heeft mij geïnspireerd met zijn woorden: stilte, zitten en even helemaal niks doen is het beste wat er voor een mens is! Ja ja dacht ik toen… Deze man kwam ik iedere ochtend weer tegen op het strand, op dezelfde steen aan het water, waar hij zat te mediteren. Ik wist helemaal niet wat dit inhield, maar vanaf dat moment ben ik mij erin gaan verdiepen.

Na jaren zelf les te hebben gevolgd bij Jacques Hoek van Patanjali Yogacentrum, naar retraites te zijn geweest en uren gemediteerd te hebben,
werd ik steeds nieuwsgieriger. Ik besloot om een opleiding te gaan volgen om yogalerares te worden. Mijn droom is al een tijdje werkelijkheid geworden: Ik geef yogales!


Tot snel!

Liefs Wendy 

YogiWen-105.jpg
YogiWen-92.jpg
bottom of page