top of page
YogiWen-83.jpg

Over Yoga

Integrale Yoga staat met haar voeten in het leven. Het helpt jou om het leven te accepteren zoals het komt met alle vreugde en leed, die daarbij horen. Jouw groeiend bewustzijn en zelfvertrouwen zullen daar een grote rol bij spelen. Door Integrale Yoga word jij je bewust van je eigen kracht. Door Integrale Yoga leer je bewust te zijn van jouw denken. Per dag stromen er wel 60.000 gedachtes door je hoofd, waarvan 95% elke dag terugkomen. Denken levert vaak onnodige zorgen op. Wij gaan samen proberen om het ongecontroleerde denken tot rust te brengen en meer in het nu te leven.

De tweede stap is het tot rust brengen van jouw emoties en gevoelens. Dit kan uiteindelijk leiden tot het loslaten van blokkades en spanningen in je lichaam, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten. Integrale Yoga zal ertoe bijdragen, dat jij jouw persoonlijke groei in je dagelijks leven kan vormgeven. Je gaat minder snel oordelen, je bent je bewuster van jouw eigen handelen en je voelt je minder snel aangevallen.   Jij kan steeds meer vertrouwen op jouw eigen innerlijke kracht en rust. 

Waarom yoga goed voor je is

Yoga heeft een positieve invloed op zowel lichaam als geest. Het lichaam wordt door de yogahoudingen, de asana’s, soepeler, sterker en energieker.

Hieronder staan kort de positieve effecten van yoga op je gezondheid:

  • Je lichaam wordt sterker en soepeler.

  • Je leert jouw lichaam beter kennen en word je bewust van waar de spanningen zich in jouw lichaam bevinden.

  • Het kan bepaalde pijnen verzachten. Rugpijn kan door bepaalde oefeningen verminderen en/of voorkomen worden.

  • Door bepaalde houdingen en ademhalingstechnieken kan je het slapen verbeteren.

  • Het helpt jou te ontspannen en meer jouw evenwicht te vinden. Je wordt mentaal sterker en je voelt dat je energieker wordt.

Yoga kan jou helpen om een meer gezonde leefstijl aan te nemen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en plezier. Kortom je leeft bewust en durft voor jezelf te kiezen.

YogiWen-5.jpg

Nieuwsgierig geworden? Boek hier uw gratis proefles.

bottom of page